Espresso tamper & afklopbak

Ben jij een echte barista? Of wil je je met je eigen koffiemachine een echte barista voelen? Twee dingen zijn onmisbaar voor zowel de gevorderde als de beginnende barista: voor het perfect kopje koffie heb je, naast een luxe koffiemachine, ook een espresso tamper en afklopbak nodig.

Wanneer je de ultieme koffiemaling in het filter hebt gedaan, gebruik je een espresso tamper om deze aan te drukken, precies hard genoeg voor het perfecte kopje koffie. Een goede espresso tamper is hierbij belangrijk, want alleen met de juiste tamper kun je de koffie perfect aandrukken.

Als echte barista heb je echter een tamper en afklopbak nodig. De afklopbak gebruik je om het filter in leeg te kloppen, wanneer het perfecte kopje koffie uit de machine is gekomen. Op deze manier is het filter weer leeg en klaar voor gebruik voor het volgende kopje koffie.

Voor een tamper en afklopbak zijn veel verschillende keuzemogelijkheden. Kies een tamper en afklopbak passend bij jouw stijl en kwaliteitseisen en voor je het weet zet jij in een handomdraai de perfecte koffie en ben je een echte barista.

Sorry, geen content die voldoet aan je criteria.