Senseo Sarista

De nieuwe Philips Senseo Sarista is het nieuwste parade paardje van Douwe Egberts & Philips. De opvolger van de bekende Senseo, die in miljoenen huishoudens bekend is, maakt ditmaal geen gebruik meer van koffiepads maar van verse koffiebonen. De Senseo Sarista gaat de serieuze concurrentie aan met de espresso apparaten van deze tijd. De Senso Sarista lijkt totaal niet meer op zijn voorganger en is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. De Zwarte Deep Black & witte White Pearl variant. Het apparaat werkt eenvoudig door de speciale bonencontainers op de Senseo Sarista te plaatsen. Deze worden tot de laatste boon opgemalen en zijn verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. Met de verschillende standen bepaal je zelf of je 1 kopjes, 2 kopjes, of een hele kan zet. Koop de Sarista in een van de geselecteerde veilige webshops. De hersluitbare bean-funnels zijn gemakkelijk te verwisselen per kopje. Het systeem van de Senseo Sarista produceert met optimale druk een voortreffelijke smaak, volmaakt aroma en een heerlijke cremelaag!

Senseo Sarista HD8030/60 Deep Black

Senseo Sarista HD8030/60 Deep Black
De zwarte variant van de Senseo Sarista is de HD8030/60 Deep Black. De vervanger van de alom bekende senseo koffiepads is in oktober 2012 geïntroduceerd. Plaats eenvoudig de bean funnel aan de bovenkant van de Senseo Sarista. De versheid van de koffiebonen wordt gegarandeerd doordat de bean funnels luchtdicht op de Senseo Sarista HD8030/60 Deep Black worden bevestigd. Doordat je tussen de kopjes koffie door de bean funnels kunt verwisselen ben je dus vrij om verschillende smaken te proberen zonder dat je genoodzaakt bent om de hele bean funnel te moeten nuttigen. Met deze zwarte variant van de Senseo Sarista kun je ook de koffiesterkte zelf bepalen. Kies uit mild, normaal of sterk.
Momenteel krijg je een gratis giftbox ter waarde van € 25,-. Profiteer nu! Ontkalk je Senseo Sarista met het speciale Senseo Sarista ontkalkingsset
Prijs:
  €289,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij BCC.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/5 (7 stemmen cast)

Senseo Sarista HD8010/10 Pearl White

Senseo Sarista HD8010/10 Pearl White
De nieuwe Senseo Sarista HD8010/10 is de nieuwe koffiebeleving van Senseo & Philips, verkrijgbaar in 2 varianten. Dit is de witte Pearl white variant. Plaats eenvoudig de koffiebonencontainers aan de bovenkant van de Senseo Sarista. De verse koffiebonen zijn geseald in unieke ‘bean funnels’ zoals Douwe Egberts & Philips ze noemen. Dit garandeerd de versheid van de koffiebonen. Goed om te weten is dat de bean-funnels na elk kopjes eenvoudig te verwisselen zijn. Je bent dus niet verplicht om elke bean-funnel op te maken indien geopend. Bestel de Senseo Sarista bij Wehkamp. Daar krijg je nu tijdelijk een gratis giftbox ter waarde van € 25,-. Ontkalk je Senseo Sarista met het speciale Senseo Sarista ontkalkingsset.
Prijs:
  €249,-
Verzendkosten: gratis

Bestel op Wehkamp.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (10 stemmen cast)