Senseo Lungo pads

senseo_lungoAls je van koffie houdt en ook van gemak, dan heb je vast al de Senseo Lungo pads ontdekt. Het Senseo systeem met de koffiepads, een waterreservoir en een eenvoudige druk op de knop voor één of twee kopjes koffie is inmiddels in veel huishoudens de gangbare manier van koffie maken. Er zijn veel verschillende koffiepads verkrijgbaar voor de Senseo, zo ook de nieuwe Senseo Lungo pads van Douwe Egberts. Deze koffie pads zijn een aanrader voor iedereen die van een goede Italiaanse koffie houdt, gemakkelijk te zetten met je Senseo apparaat.

Wat is koffie lungo precies?

Koffie lungo is de Italiaanse naam voor een koffie die een wat langere doorlooptijd heeft dan een bijvoorbeeld een espresso koffie. Hierdoor krijgt de koffie een andere, wat meer bittere smaak en is deze uitstekend geschikt om gedurende de dag jouw koffiemomenten mee te variëren. Het is ook een koffie die bij uitstek geschikt is voor de Senseo apparaten. Een echte Italiaanse koffie lungo zet je met de lungo koffiepads van Douwe Egberts. Wanneer je deze koffiepads eens wilt uitproberen, is online Senseo Lungo pads bestellen een gemakkelijke manier om ze in huis te halen.

Senseo Lungo Pads Bestellen

Via de officiële Douwe Egberts website kun je enorm gemakkelijk de smaken bestellen die u lekker lijken om uit te proberen. Senseo Lungo  pads zijn verkrijgbaar in verschillende smaken:

Senseo lungo pads - Forte Senseo Lungo Pads – Forte, een krachtige melange die uw koffie lungo extra sterk maakt
Prijs 14 stuks: € 2,49

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
senseo lungo pads delicato Senseo Lungo Pads – DelicatoEen wat verfijndere melange die een wat milde en zeer aromatische smaak heeft.
Prijs 14 stuks: € 2,49

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
senseo lungo pads intenso Lungo Intenso heeft een krachtige en complexere smaak dan de mildere varianten
Prijs 14 stuks: € 2,49 

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS

senseo_lungo_expressivo Lungo Exepressivo weet zich goed te meten met de rijke melange van bijvoorbeeld de Forte en Intenso.
Prijs 14 stuks: € 2,49 

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS

senseo_lungo_decaffeinato Lungo Décafé voor degenen die graag een goede cafeïnevrije koffie drinken. Zo kunt u later op de avond ook nog genieten van een goede lungo koffie.
Prijs 14 stuks: € 2,49 

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS

Een koffie naar uw smaak

Hoewel koffie lungo doorgaans zwart gedronken wordt, kun je natuurlijk de koffie met melk en suiker helemaal op smaak brengen zoals jij dat zelf wilt. Senseo Lungo pads passen daarmee ook prima in de manier waarop jij graag je koffie drinkt. Als je helemaal wilt uitpakken, doet je er nog wat cacao op om zo een ware traktatie te maken!

Een fijne smaak gegarandeerd

Zoals gezegd kun je eenvoudig vanuit huis Senseo Lungo pads bestellen. De bezorging zal hoogstens 1 of 2 dagen duren, omdat je direct online kunt afrekenen. Je zult merken dat deze pads een rijke en volle smaak hebben en lekker zijn om mee te variëren. Je hoeft ook niet vreemd op te kijken als andere Senseo gebruikers, wanneer ze koffie bij je drinken, je vragen wat voor pads je hebt, omdat de Senseo Lungo pads een karakteristieke smaak garanderen. Koffie is er om van te genieten en Senseo Lungo garandeert je een smaakvolle Senseo variant! Probeer het uit!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 stem cast)
Senseo Lungo pads, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Reacties:

  1. Zoek Lungo Profundo.
    Waar zijn deze verkrijgbaar.

Deel jouw ervaringen & vragen

*