Senseo koffiepads

Er wordt wel eens gezegd “over smaakt valt niet te twisten”. De smaak van een goede kop koffie wordt door menig mens gewaardeerd. Waar er vroeger alleen nog de ouderwetse filterkoffie bestond, is dit al lang niet meer het geval. Met de komst van het koffieapparaat van Senseo en de bijbehorende Senseo koffiepads is de keuze alleen maar groter geworden. Voor ieder mens is er wel een favoriete koffie op de markt.

‘Normale’ Senseo koffiepads

senseo koffiepads normaalSinds de opkomst van de Senseo, zijn er verschillende Senseo koffiepads te koop. Zo is er de keus uit onder andere:

  • Senseo Regular, een evenwichtige en ronde koffie
  • Senseo Dark Roast,  krachtige en robuuste koffie
  • Senseo Smooth Roast, een milde, lichte koffie
  • Bovenstaande is slechts een greep uit het assortiment van de “normale” koffiepads. Bestel deze Senseo 36 koffiepads per pak voor € 3,75 in de Douwe Egberts shop

Lungo Senseo koffiepads

Naast de normale Senseo koffiepads zoals hierboven beschreven, zijn er tegenwoordig ook Lungo pads op de markt. Met deze pads kun je een heerlijke caffé Lungo uit je eigen Senseo-apparaat laten komen! De Senseo koffiepads Lungo hebben een rijk assortiment met verschillende smaken, zodat ook hierin voor ieder zijn unieke smaak te vinden is.

Senseo lungo pads - Forte Senseo Lungo Pads – Forte, een krachtige melange die uw koffie lungo extra sterk maakt
Prijs 14 stuks: € 2,49

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
senseo lungo pads delicato Senseo Lungo Pads – DelicatoEen wat verfijndere melange die een wat milde en zeer aromatische smaak heeft.
Prijs 14 stuks: € 2,49

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
senseo lungo pads intenso Lungo Intenso heeft een krachtige en complexere smaak dan de mildere varianten
Prijs 14 stuks: € 2,49

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS

senseo_lungo_expressivo Lungo Exepressivo weet zich goed te meten met de rijke melange van bijvoorbeeld de Forte en Intenso.
Prijs 14 stuks: € 2,49

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS

senseo_lungo_decaffeinato Lungo Décafé voor degenen die graag een goede cafeïnevrije koffie drinken. Zo kunt u later op de avond ook nog genieten van een goede lungo koffie.
Prijs 14 stuks: € 2,49

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS

Speciale koffie

Tot slot heeft Senseo ook speciale koffie op de markt gebracht. Denk hierbij aan een heerlijke koffie met fijne cacaopoeder erin, een kant-en-klare cappucino of koffie met aroma’s van vanille of likeur. Zelfs mensen die niet van koffie houden, vinden tussen de Senseo koffiepads hun unieke smaak!

BEKIJK DE DOUWE EGBERTS WEBSHOP…!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 stemmen cast)
Senseo koffiepads, 3.8 out of 5 based on 4 ratings

Deel jouw ervaringen & vragen

*