Percolator voor authentiek koffiegemak!

De percolator wordt enorm veel gebruikt in Italie. Deze percolator maakt een flinke opmars in Nederland & Belgie. Het is een authentieke, simpele en zeer effectieve manier van een heerlijke kop koffie zetten. Melkopschuimer.net toont je een selectie van de beste percolators van dit moment. Bekijk ook eens de melkopschuimers . Ook deze dragen bij aan die heerlijke kop koffie.
De werking van een percolator is iets bijzonders. Vaak zijn de percolators van RVS welke is opgedeeld uit 3 delen. Het onderste deel van de percolator dien je te vullen met water. Om vervolgens het filterbakje te vullen met koffie en deze boven het onderste deel van de percolator te laten zakken. Schroef vervolgens het bovenste deel van de percolator op het onderste deel en plaats de percolator op het vuur. Doordat het water gaat koken wordt het water, door het filterbakje en dus door de koffie, naar het bovenste compartiment van de percolator geduwd. Wacht tot de percolator gaat pruttelen. Dit is het teken dat het genieten kan beginnen!

Bialetti Moka Express 2 kops – percolator

Bialetti percolator - Moka Express 2 kops
Deze Bialetti Moka Express is geschikt voor de kleinere gezinnen of de snelle kop koffie. De percolator is geschikt om 2 koppen per keer te zetten. Hij is heerlijk klein wat ervoor zorgt dat je deze Bialetti Moka Express eventueel ook mee op vakantie zou kunnen nemen. Hoe langer je de percolator gebruikt deste smaakvoller zal de koffie worden. Bekijk ook de andere varianten voor 3, 6 of 9 koppen koffie.
Prijs:
  €17,80
Verzendkosten: € 3,95

Bestel op Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 stemmen cast)

Bialetti Moka Express 6 kops – percolator

Bialetti percolator - Moka Express 6 kops
De Bialetti Moka Express is een van de beste verkopende percolators. De percolators van Bialetti doen ’t goed in vrijwel elke keuken. De bereiding is enorm eenvoudig. Voeg wat water toe in het reservoir. Daarna voeg je de koffie toe in het volgende reservoir en zet vervolgens het apparaat op het vuur. Er zijn verschillende grootte Bialetti Moka Express percolators. Kies uit 2, 3, 6 of 9 kopjes. Deze Bialettt Moka Express is geschikt voor 6 kopjes.
Prijs:
  €23,95
Verzendkosten: € 3,95

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (6 stemmen cast)

Bialetti Moka Express 3 kops – percolator

Bialetti percolator - Moka Express 3 kops
De Bialetti Moka Express espressomaker is van de bekenste percolators of cafetiere. Het is maar net hoe je deze apparaten noemt! Zeer stijlvol & elegant vormgegeven. Voeg water toe in het reservoir. Voeg koffie toe en zet het apparaat op het vuur. Binnen mum van tijd hoor je de Bialett Moka Express pruttelen en je weet dat het zo ver is.. Koffie tijd! Deze Bialettt Moka Express is geschikt voor 3 kopjes.
Prijs:
  €19,95
Verzendkosten: € 3,95

Bestel op Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 stemmen cast)