Koffiezetapparaat ontkalkers

Afhankelijk van de hardheid van het water is het noodzakelijk om je koffiezetapparaat periodiek te ontkalken. Gemiddeld is het noodzakelijk om dit tussen de 100 & 150 beurten te doen. Koffiezetapparaat ontkalken kan tegenwoordig heel eenvoudig met de vele ontkalkers die er op de markt zijn. Voor € 25,- heb je al een compleet ontkalkingsset. Je kunt er ook voor kiezen om de ontkalkers los te bestellen. Kies uit vloeibare ontkalker, reinigingstabletten, Pro Aqua waterfilter, microvezeldoekjes en schoonmaakborstel. Het werkt voor alle typen koffiezetapparaten. De koffiezetapparaat ontkalkers zijn te bestellen in de bekendste webshops van dit moment.

Philips Senseo ontkalkingsset – Value pack!

Philips Senseo ontkalkingsset
Je Senseo ontkalken is heel belangrijk. Het verlengt de levensduur van je Senseo apparaat maar ook komt het de smaak van je koffie zeer ten goede. Het Philips Senseo ontkalkingsset is het officiële reinigingsset wat met citroenzuur alle kalkaanslag verwijderd zonder de Senseo te beschadigen. Veel mensen denken dat je je Senseo apparaat ook met azijn kunt reinigen maar dit beschadigd het apparaat. Je Senseo ontkalken is geen leuk klusje maar heb je dankzij deze set in een handomdraai gedaan. Het Senseo ontkalkingsset is geschikt voor alle Senseo types en heeft 8 zakjes 100% citroenzuur. Deze set is eenvoudig te bestellen op Wehkamp.nl.
Prijs:
  € 12,95,-
Verzendkosten: € 2,95

Bestel bij Wehkamp.nl

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 stem cast)

Melitta Ontkalker – Perfect Clean Care Set

Melitta Ontkalker - Perfect Clean Care Set
Het is belangrijk om je espressoapparaat eens in de 100 beurten grondig schoon te maken. De Melitta ontkalker Clean Care set is de totaaloplossing voor alle merken espressomachines. De set bevat verschillende onderdelen zoals Melitta vloeibare ontkalker. De Melitta reinigingstabletten voor espressomachines. De speciale Pro Aqua waterfilter.Melitta microvezeldoekjes en de Melitta schoonmaakborstel. Op vele apparaten staat op de gebruikshandleiding hoe je de Melitta ontkalker producten dient te gebruiken. De Melitta ontkalker perfect Clean Care Set wordt geleverd met 2 zakjes. en is te bestellen bij Wehkamp.nl.
Prijs:
  € 29,95,-
Verzendkosten: € 2,95

Bestel bij Wehkamp

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 stemmen cast)

Senseo Sarista ontkalken – CA6400 set

Philips Senseo Sarista ontkalken
Ontkalk je Senseo Sarista met dit ontkalkingsset. Verwijder kalk en voorkom corrosie in je Senseo Sarista apparaat. Je Senso Sarista ontkalken is van groot belang voor de duurzaamheid van het apparaat. Daarnaast komt het de smaak zeer ten goede. Dit ontkalkingsset is speciaal geschikt voor de nieuwe Senseo Sarista. Het reinigt op een veilige manier het watercircuits. Bestel ’t ontkalkingsset nu voor een scherpe prijs op Wehkamp.nl. Lees hier de stappen die je moet doorlopen om je Senseo Sarista te ontkalken
Prijs:
  7,49
Verzendkosten: € 2,95

Bestel bij Wehkamp.nl

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (9 stemmen cast)

WMF koffieapparaat ontkalkers

WMF koffieapparaat ontkalkers
Speciale WMF ontkalker voor de automatische WMF koffiezetters. De WMF ontkalker bestaat voor 100% uit sulfaminezuur. Dit betekent dat het 100% veilig is voor metaalsoorten & milieu. Gebruik deze WMF voor een grondige reiniging van WMF koffiemachies. De 750ml flacon is goed voor vele ontkalkingsbeurten. Bestel de ontkalker in de webshop van Fonq.nl. Daar vind je tevens andere ontkalkers.
Prijs:
  € 6,95,-
Verzendkosten: € 3,95

Bestel bij Fonq.nl

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 stem cast)