Nespresso melkopschuimer + apparaat

nespresso melkopschuimer
De Nespresso melkopschuimer Aeroccino is een klassieker in de wereld van melkopschuimers. Hij wordt veel door baristi gebruikt. De melkopschuimer produceert binnen luttele seconde perfect melkschuim voor die heerlijke latte macchiato of cappuccino.
Het apparaat is ook geschikt voor koude dranken. De Nespresso Aeroccino 3 is vrijwel geluidloos en de trilling is minimaal. De Nespresso melkopschuimer is vaak uitverkocht. Toch is er momenteel een heel aantrekkelijke aanbieding om de gewilde melkopschuimer van Nespresso in huis te halen.
Prijs:
  €169,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp.nl

Nespresso melkopschuimer aanbieding

Betaal nu voor een Nespresso apparaat inclusief mmelkopschuimer Aeroccino 3 geen € 219 maar slechts € 169,-. Deze actie is tijdelijk en gaat heel snel bij Wehkamp. Niet gek, want je krijgt boven op de korting ook nog eens € 30,- cashback van Nespresso! Waar wacht je nog op zou je zeggen.

Nieuwe aeroccino 3: De nieuwste aanwinst van Nespresso is de aeroccino 3. Deze is momenteel los verkrijgbaar, maar alleen in de officiele webshop van Nespresso. Het zal niet lang duren of je kunt deze melkopschuimer ook los kopen in alle gerenomeerde webshops.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (163 stemmen cast)
Nespresso melkopschuimer + apparaat, 3.0 out of 5 based on 163 ratings

Reacties:

 1. Will van Galen zegt:

  Kopen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (10 stemmen cast)
 2. Mijn melkopschuimer maakt alleen de melk nog warm, wat nu?!
  Ik heb mijn apparaat in juli aangekocht.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 stem cast)

Deel jouw ervaringen & vragen

*