Nespresso cups bestellen

Nespresso cups bestellen is kinderlijk eenvoudig. Alternatieve Nespresso cups voor in je Nespresso apparaat bestel je eenvoudig online. De speciale L’Or Espresso cups van Douwe Egberts, zijn 100% geschikt voor alle Nespresso apparaten. Nespresso cups bestellen is kinderlijk eenvoudig. Het is een positieve ontwikkeling dat er gezonde concurrentie op de markt van de Nespresso cups is gekomen. Nespresso cups bestellen betekent niet meer gedwongen worden om op zaterdagmiddag anderhalf uur bij de Bijenkorf in de rij te staan wachten op een nieuw setje Nespresso cups. Bestellen kan gewoon lekker online!

Hervulbare nespresso cups bestellen bij Coffee Duck

Naast de hieronder getoonde Nespresso cups heeft Coffeeduck wel een heel goedkope en slimme variant op de markt gebracht. De hervulbare Coffee Duck cup is een hervulbare cup voor losse espresso koffie in je Nespresso apparaat. Je kunt op een zeer voordelige en duurzame manier genieten van jouw favoriete koffie. Betekent dus ook dat je zo nu en dan kunt switchen van koffie zonder nieuwe cups aan te schaffen.De Espresso-cup is ook geschikt voor losse thee en diverse chocoladepoeders. De hervulbare nespresso cups is vaatwasmachine bestendig. Lees meer informatie over deze hervulbare nespresso cups of bestel ze in de officiële webshop van Coffee Duck

 

Nespresso cups bestellen - Decaffeinato Decaffeinato
Een zeer rijke en elegante smaak welke perfect in balans ligt. De smaak is zeer aromatisch. Er zitten 10 cupjes in elke verpakking.
Prijs 10 stuks: € 3,09

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
Nespresso cups bestellen - Delizioso Delizioso
Een uitgebalanceerde en enorm zacht van smaak. Heerlijk te drinken op een kille zondagmorgen, waarbij de aroma’s door uw keuken paraderen.
Prijs 10 stuks: € 3,09

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
Nespresso cups bestellen - Forza Forza
Een robuuste en intense smaak vol passie. De donkere branding geeft de koffie een donker en stevig karakter mee.
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
Nespresso cups - Lungo Decaffeinato Lungo Decaffeinato
De Lungo Decaffeinato laat uw een delicate en verfijnde smaak proeven. Een mix tussen rijke smaaktonen en een intense sensatie.
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
Nespresso cups bestellen - Lungo Elegante Lungo Elegante
De Lungo Elegante heeft een zeer aromatische smaak welke hand in hand gaan met fruitaccenten. Een zeer verfijnde afrond!
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
Nespresso cups - Lungo Profondo Lungo Profondo
De Lungo Profondo heeft een sterke aroma dankzij de diepgebrande bonen. De koffie heeft een licht milde afdronk.
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
Nespresso cups bestellen - Lungo Suave Lungo Suave
Deze Lungo Suave heeft een licht gebrande blend. Heerlijk subtiele houtige tonen kenmerken deze smaakvariant. Ontdek het zelf!
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
Nespresso cups - Santinato Satinato
Een zeer delicate en verfijnde smaak. Zoals alle smaken een zeer uitgebalanceerde smaak! Deze heeft een wat eigentijdser smaakpartoon.
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS

 

Nespresso cups bestellen – kosten & smaak?

Naast het gemakt zijn de cups van L’Or Espresso ook iets goedkoper in vergelijking met de originele Nespresso cups. Je betaalt niet tussen de € 0,33 & € 0,37 cent per cupje. Je kunt deze Nespresso cups bestellen voor al € 0,31 per cupje. Het is dus zeker de moeite waard om deze cups uit te proberen. Bekijk ook de luxe Nespresso cups houders voor het netjes opbergen van je cups.

Er zijn momenteel 15 verschillende smaken van de L’or Espresso Nespresso cups. De smaken liggen ver uit elkaar. Probeer daarom wat smaken uit om te kijken welke jou het beste bevalt. De beschrijvingen van de smaken helpen je vast al een klein beetje op weg bij het Nespresso cups bestellen. Wil je liever toch de originele Nespresso cups bestellen, dan raden wij je aan om dit via de www.nespresso.com website te doen. Dit is ook de enige webstie waar de Nespresso cups te bestellen zijn. Op de website kun je de Nespresso cups bewonderen en bestellen. Een ander alternatief is bij de Bijenkorf waar je op een zaterdagmiddag gemiddeld 60 minuten in de rij moet staan voor je je Nespresso cups in je tas kunt stoppen. Probeer daarom eens de nieuwe cups van Douwe Egberts en ervaar het zelf.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (7 stemmen cast)
Nespresso cups bestellen, 4.9 out of 5 based on 7 ratings

Reacties:

 1. Jan van Straaten zegt:

  ik vind de smaak van de Douwe Egberts cups helemaal niet verkeerd, natuurlijk niet exact hetzelfde als de Nespresso cups maar de Lungo Elegante is een erg lekkere.

 2. Ik ben op zoek naar melkcapsules voor de Dolce Gusto machine. Ik drink nl. graag koffie uit de kan met melkschuim uit het Dolce Gusto apparaat. Zijn de melkcapsules los leverbaar?

  • Melkopschuimer Crew zegt:

   Hallo, dank voor je bericht. De melkcapsules zijn lastig te krijgen. Momenteel nog niet via Melkopschuimer.net. We gaan eens kijken of we een webshop kunnen vinden welke deze aanbieden. We zullen je hier een persoonlijke mail over sturen indien gevonden. fijne dag,

   ’t Melkopschuimer team

 3. De smaak komt zeker wel in de buurt van de originele Nespresso cups. mijn man en ik zijn verzot op de Fortissimo!

 4. Hoi ik heb een Nespresso Krups, kunnen daar nou gewoon die douwe egberts cups in? of moet ik dan echt op nespresso bestellen?
  Gr. Floor

 5. Volgens nespresso vervalt je garantie als je andere merken koffie gebruikt, klopt dit?

 6. Hebben jullie al een site gevonden waar je losse melk cups kunt bestellen?

Deel jouw ervaringen & vragen

*