Nepresso Krups apparaat

De Nespresso Krups apparaten zijn de must-have voor iedere koffie-liefhebben. Met een Nespresso Krups apparaat heb je iedere ochtend, middag of avond het perfecte kopje koffie. En met tal van mogelijkheden, kun je eindeloos variëren. Kom helemaal tot rust met het perfecte kopje koffie, gemaakt voor een Nespresso Krups apparaat.

Bij de meeste apparaten kan de hoeveelheid koffie worden ingesteld. Ook kan met de bijbehorende melkopschuimer een heerlijke cappuccino of latte machiato gemaakt worden. En voor wie nog meer variatie wil kan er gekozen worden uit talloze verschillende Nespresso capsules, met ieder zijn eigen, unieke smaak.

En dat is nog niet alles, want deze apparaten zijn echt van alle luxe voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het nooit meer weggooien van de koffie-capsules, het apparaat zal deze zelf afvoeren. Kies een apparaat dat echt bij jou past, door de vele verschillende apparaten die Nespresso Krups te bieden heeft. En dat is nog niet alles, koop nu een apparaat en krijg originele Nespresso koffie-capsules gratis.

Krups Nespresso XN2120 Essenza Auto

Krups Nespresso XN2120 Essenza Automatic
De Krups Nespresso XN2120 Essenza Automatic is een super apparaat! Kom helemaal tot rust met een kopje koffie gemaakt door de Krups Nespresso XN2120 Essenza Automatic. Het apparaat heeft een functie waarbij je de hoeveelheid koffie kunt programmeren. Bepaal dus zelf of je een lungo of espresso zet! Ook hoef je de cups niet te verwijderen aangezien die vanzelf worden afgevoerd! Bij aanschaf van de Krups Nespresso XN2110 Essenza Automatic krijg je een welkomstpakket van 16 Nespresso capsules cadeau!
Prijs:
  € 81,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/5 (15 stemmen cast)

Krups Nespresso XN2125 Essenza

Krups Nespresso XN2125 Essenza
De Krups Nespresso XN2125 Essenza is een zeer compact nespresso apparaat die zijn werk uitstekend doet. Het apparaat heeft een 19bar pompdruksysteem en is tevens voorzien van een uitneembaar waterreservoir van 1 liter. Daarnaast is de hoeveelheid koffie programmeerbaar, zodat je zelf kunt doseren hoe sterk de koffie is die je zal gaan nuttigen. Bij aanschaf van de Krups Nespresso XN2125 Essenza krijg je een welkomstpakket van 16 Nespresso capsules cadeau!
Prijs:
  € 94,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.2/5 (5 stemmen cast)

Krups Nespresso XN2003 Essenza

Krups Nespresso XN2003 Essenza
Een top apparaat! De Krups Nespresso XN2003 Essenza is een compact nespresso apparaat die zijn werk uitstekend doet. Het apparaat is compatibel met de bekende Nespresso cups. De cremelaag van de Krups Nespresso apparaten zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Bij aanschaf van de Krups Nespresso XN2003 Essenza krijg je een welkomstpakket van 16 Nespresso capsules cadeau!
Prijs:
  € 75,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (17 stemmen cast)

Krups Nespresso – Magimix Pixie M110

Krups Nespresso Magimix Pixie M110
Krups Nespresso apparaat Magimixe is een variant van de bekende Pixie XN3000 serie. Deze Nespresso machine van Krups produceert een heerlijke romige cremalaag! Wat u wellicht al weet! Bestel je een Krups Nespresso apparaat Magimix Pixie, dan krijgt u nu 16 Nespresso capsules gratis. De Nespresso machines van Krups zijn compatible met de 16 verschillende samen van de Nespresso capsules!
Prijs:
€ 139,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (11 stemmen cast)

Krups Nespresso Apparaat Pixie

Krups Nespresso Magimix Pixie
De Krups Nespresso apparaat Pixie is de meest bekende versie van de Nespresso apparaten serie. Deze Nespresso machine van van Krups produceert een super romige cremalaag! Wellicht heeft u het al eens geproefd bij een ander dus een toelichting is wellicht al overbodig! Bestel je een Krups Nespresso apparaat Pixie, dan krijgt u nu 16 Nespresso capsules gratis. U kunt dus direct aan de slag en genieten van die heerlijke aroma’s. De Nespresso machines van Krups zijn dus compatible met de Nespresso capsules! Kies uit de kleuren grijs XN3005, rood XN3006 of blauwe XN3009 variant.
Prijs:
€ 109,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (15 stemmen cast)