Professionele melkopschuimer LattePremio

Professionele melkopschuimer LattePremio
Deze professionele melkopschuimer van LattePremio is de ideale melkschuimer te gebruiken in kleine kantoren, horeca of thuis voor de echte koffiefanaten. Dit apparaat is super snel, simpel te gebruiken en serveert je melkschuim van topkwaliteit! Voor 399,- mag je ook wat verwachten en dat krijg je ook. Binnen 30 seconde produceert deze professionele melkopschuimer melkschuim voor een heerlijke latte macchiato of cappuccino.
Het speciale aan de LattePremio melkopschuimer is dat de melk niet wordt opgeklopt, maar opgeschuimd door middel van stoom. Het apparaat heeft een capaciteit van ongeveer 400 kopjes per dag! Vele malen meer dan de keuken melkopschuimers. De melk wordt in het apparaat continue op de gewenste temperatuur gehouden zodat je hem direct kunt gebruiken. Ideaal voor in een bar of kantoor waar je de melkopschuimer direct wilt kunnen gebruiken.

De LattePremio is voorzien van 2 reinigingsprogramma’s, korte & lange, wat betekent dat je het apparaat niet hoeft schoon te maken. Scheelt dat even lekker wat tijd! De professionele melkopschuimer van LattePremio is verkrijgbaar in een witte of zwarte variant.

Prijs:
  € 399,-
Verzendkosten: Gratis!

Bestel in illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (127 stemmen cast)