L’OR EspressO cups bestellen

l or espresso capsulesWil je ook graag iedere ochtend wakker worden met een heerlijke kop vers gezette espresso, maar vind je de dure cups behorende bij het Nespresso apparaat wat overdreven aan de dure kant? Dan is hier de oplossing, want in het koffiezetapparaat van Nespresso hoeven niet altijd de officiële cups van Nespresso zelf, maar je kunt ook de goedkopere cups van L’OR EspressO van Douwe Egberts gebruiken. En deze zijn minstens net zo lekker! Daarnaast kun je tegenwoordig zeer eenvoudig de cups van L’OR EspressO cups bestellen via internet.

Voor ieder wat wils

Je kunt dus gemakkelijk L’OR EspressO cups bestellen via internet met de keuze uit een ruim assortiment. Voor iedere koffieliefhebber is er een favoriete smaak beschikbaar. Zo kun je kiezen uit tal van espresso’s en lungo’s, zodat ook jouw favoriete smaak er tussen zit. Hou je van sterke, intense koffie? Dan is de L’OR EspressO Fortissimo of Supremo misschien wel iets voor jou. Heb je liever een lichtere koffie? Kies dan voor Satinato of Delizioso. Uiteraard is er ook een caffeïnevrije variant te vinden in het assortiment van L’OR EspressO en kun je kiezen uit diverse cups voor een heerlijke Lungo. Bekijk de verschillende smaken hieronder.

 

L'OR EspressO - Decaffeinato Decaffeinato capsules
Deze cups hebben een rijke en elegante smaak welke perfect in balans ligt. Er zitten 10 cupjes in elke verpakking L’OR EspressO
Prijs 10 stuks: € 3,09

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
L'OR EspressO- Delizioso Delizioso capsules
Uitgebalanceerde smaak en enorm zacht . Heerlijk te consumeren op een kille zondagmorgen, waarbij de aroma’s door uw keuken paraderen.
Prijs 10 stuks: € 3,09

BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
L'OR EspressOcups bestellen - Forza Forza capsules
Een robuuste en intense smaak vol passie. De donkere branding geeft de koffie een donker en stevig karakter mee.
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
L'OR EspressO capsules- Lungo Decaffeinato Lungo Decaffeinato capsules
De Lungo Decaffeinato laat uw een delicate en verfijnde smaak proeven. Een mix tussen rijke smaaktonen en een intense sensatie.
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
L'OR EspressO bestellen - Lungo Elegante Lungo Elegante caspsules
De Lungo Elegante heeft een zeer aromatische smaak welke hand in hand gaan met fruitaccenten. Een zeer verfijnde afrond!
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
L'OR EspressO  - Lungo Profondo Lungo Profondo capsules
De Lungo Profondo heeft een sterke aroma dankzij de diepgebrande bonen. De koffie heeft een licht milde afdronk.
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
L'OR EspressO  bestellen - Lungo Suave Lungo Suave cups
Deze Lungo Suave heeft een licht gebrande blend. Heerlijk subtiele houtige tonen kenmerken deze smaakvariant. Ontdek het zelf!
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS
L'OR EspressO capsules - Santinato Satinato capsules
Een zeer delicate en verfijnde smaak. Zoals alle smaken een zeer uitgebalanceerde smaak! Deze heeft een wat eigentijdser smaakpartoon.
Prijs 10 stuks: € 3,09BESTEL BIJ DOUWE EGBERTS

Waar kun je L’OR EspressO cups bestellen?

Wanneer je kiest voor de cups van L’OR EspressO ben je niet gebonden aan het enkel kunnen bestellen in de exclusieve eigen webwinkel of het uren in de rij staan bij de Bijenkorf, zoals bij de originele cups van Nespresso. Je kunt gemakkelijk en snel L’OR EspressO bestellen via de officiële Douwe Egberts webshop.  Daarnaast hebben ze regelmatig acties om de cups van L’OR EspressO te promoten, waardoor je ze vaak tegen een aantrekkelijke prijs kunt bestellen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.6/5 (5 stemmen cast)
L'OR EspressO cups bestellen, 2.6 out of 5 based on 5 ratings

Deel jouw ervaringen & vragen

*