Elektrische koffiemolen of koffiebonenmaler

Je ziet ze steeds vaker, een elektrische koffiemolen of koffiebonenmaler zoals ze ook wel worden genoemd. Ze vervangen vaak de alom bekende en vertrouwde handmatige koffiemolen. Het zal niemand verbazen dat een elektrische koffiemolen verantwoordelijk is voor het malen van je favoriet koffiebonen. Er zijn vele type elektrische koffiemolens op de markt. Beginnend met een prijs van zo'n € 30,- tot de semi-professionele koffiemolens van een paar honderd euro. Gezien ze allemaal ' the job' doen is er voor iedereen een passende koffiemolen op de markt.

Vrijwel alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Omdat het oog ook wat wil en de meeste keukenapparaten op het aanrecht staan, is het design vaak belangrijk. Vandaar ook de variërende designs. Daarnaast moet de kwaliteit die de koffiebonenmaler levert uiteraard leading zijn. Melkopschuimer.net heeft een aantal bekende elektrische koffiemolens van bekende webshops geselecteerd. De apparaten vallen in verschillende prijsklassen van instapmodellen die hun werk prima doen tot koffiemolens van de bovenste plank!

Bodum Koffiemolen Bistro – rood

Bodum koffiemolen - rood
De populaire Bodum koffiemolen Bistro zijn een waardevolle toevoeging in elke keuken. Het apparaat maalt zonder enige moeite verse koffiebonen. Afhankelijk van de inrichting van je keuken zal je op zoek zijn naar een bepaalde kleur. Kies uit de kleuren wit, zwart, geel of deze rode variant. Met deze Bodum koffiemolen Bistro tover je in mum van tijd goed gemalen koffie voor die heelijke kop koffie. Profiteer van scherpe prijzen op Fonq.nl en bestel daar je Bodum koffiemolen Bistro.
Prijs:
  €129,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (13 stemmen cast)

Bodum koffiemolen Bistro – wit

Bodum koffiemolen bistro wit
De Bodum koffiemolen Bistro is een echte eye-catcher in elke keuken. Maal je eigen verse koffiebonen in de Bodum koffiemolens Bistro en je geniet een aantal seconden later van die heerlijke en welverdiende kop koffie. De koffiemolen Bistro is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies zelf uit zwart – geel – rood of deze witte variant! De Bodum koffiemolen Bistro bestel je eenvoudig op Fonq.nl. Ze zijn daar scherp geprijsd dus profiteer!
Prijs:
  €129,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (6 stemmen cast)

Bodum Koffiemolen Bistro – zwart

Bodum koffiemolen - zwart
De Bodum koffiemolen Bistro zijn een lust voor ’t oog. Zo ook deze zwarte variant. Maal je eigen verse koffiebonen in de Bodum koffiemolen Bistro. De koffiemolens zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren. Kies zelf uit geel, wit, rood of deze zwarte variant.. De Bodum koffiemolen Bistro bestel je eenvoudig op Fonq.nl. Ze zijn daar scherp geprijsd dus profiteer!
Prijs:
  €129,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/5 (12 stemmen cast)

Bodum koffiemolen Bistro – geel

Bodum koffiemolen - geel
Prachtig vormgegeven Bodum koffiemolen Bistro. Heerlijke verse koffie kun je dus voortaan lekker zelf bereiden. In de Bodum koffiemolen Bistro gooi je alleen verse koffiebonen waarna het apparaat zijn werk doet. De verse koffie komt in het bakje terecht en blijft hierin vers. De Bodum koffiemolen Bistro is verkrijgbaar in vele kleuren. Bestel deze gele Bodum koffiemolen bij Fonq.nl en profiteer van een scherpe prijs!
Prijs:
  €129,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (9 stemmen cast)

Severin KM3873 koffiemolen

Severin KM3873 koffiemolen
De Severin KM3873 koffiemolen behoort zoals we van Severin mogen verwachten tot de top van de koffiemolens, geschikt voor filterkoffie & espresso. De opvangbak biedt ruimte voor 100 gram aan gemalen koffie. Genoeg voor meer dan 15 kopjes koffie. De container biedt ruimte voor 150 gram aan koffiebonen. De Severin KM3873 koffiemolen heeft een RVS kegelvormig maalmechanisme. Dit zorgt voor het maximaliseren van de aroma. De apparaat heeft een regelbare maalgraad waardoor je ook de sterkte van de koffie kunt bepalen. De Severin KM3873 is te bestellen bij de Wehkamp waar je naast een scherpe prijs kunt rekenen of perfecte service.

Prijs:
  € 69,95,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (19 stemmen cast)

Princess 242194 koffiemolen

Princess 242194 koffiemolen
Voor de echte koffie liefhebbers zijn de koffiemolens enorm populair. Met de Princess 242194 koffiemolen maal je eenvoudig de lekkerste bonen naar keuze. Het apparaat maalt per keer 60 gram koffie. Dit is ruim voldoende voor 10 kopjes koffie. Het handige snoeropbrergsysteem zorgt er voor dat de Princess 242194 koffiemolen mooi op het aanrecht kan blijven staan, zonder al te veel rommel & snoeren. De messen en opvangreservoir zijn van duurzaam roestvrijstaal. Ook is deze koffiebonenmaler voorzien van een puls- en veiligheidsschakelaar. Voor de prijs hoef je al helemaal niet te laten!

Prijs:
  € 24,95
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (28 stemmen cast)

Solis Scala 166 koffiemolen

Solis Scala 166 koffiemolen
Met deze Solis Scala 166 koffiemolen zit je niet meer om versgemalen bonen verlegen. Het apparaat is gezien de prijs-kwaliteit verhouding een van de best verkochte koffiemolens. Deze koffiemolen is geschikt voor zowel fijne als grove maling. De koffiemolen of, koffiebonenmaler zoals ze ook wel genoemde worden, heeft 20 maalstanden waardoor je zelf bepaald hoe grof de bonen worden gemalen. De speciale timer zorgt er voor dat je de dosering goed kunt afstemmen. De maling wordt opgevangen in het speciale opvangreservoir wat in het apparaat aanwezig is. De Solis Scala 166 koffiemolen is geschikt voor zowel espresso – cafetiere als filtermaling.

Prijs:
  € 99,-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Wehkamp

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (16 stemmen cast)