NIEUWE illy melkopschuimer | Nu € 79,-

illy melkopschuimer

De gloednieuwe illy melkopschuimer, een absolute toevoeging in het assortiment van illy. Dit nieuwe, maar zeker ook zijn voorganger, wordt niet voor niets door veel professionele baristi en thuisbaristi gebruikt. De cappuccinatore, zoals ze de illy melkopschuimer noemen, doet zijn werk vliegensvlug en geruisloos. Binnen mum van tijd produceert de cappuccinatore melkschuim van topkwaliteit. Precies wat je van illy mag verwachten natuurlijk. De illy melkschuimer is door de warm-koud functie geschikt voor zowel warme, denk aan cappuccino, als koude dranken voor die heerlijke zomerse ijskoffie.

Prijs: € 79,-
Verzending: GRATIS!

Bestel in illy eshop!

 

Eigenschappen van de illy melkopschuimer

De behuizing van deze illy melkopschuimer is gemaakt van roestvrij staal materiaal. Maak je dus totaal geen zorgen over eventuele roestplekken. illy is bewust op zoek gegaan naar materialen om de duurzaamheid te bevorderen. De teflonlaag aan de binnenkant van de illy melkopschuimer voorkomt het aankoeken van melkresten. Het apparaat is na gebruik eenvoudig schoon te maken. De melkopschuimer is geschikt om 250 ml melk te verwarmen en 150ml melk op te schuimen. De melkopschuimer heeft ook een groot handvat, waardoor hij gemakkelijk en stevig is vast te pakken. Ben je dol op koffie- en melkspecialiteiten dan heb je met de illy melkopschuimer een top apparaat. Het ligt met zijn € 79,- in de middenklasse qua prijs, maar loopt als we het hebben over melkschuim kwaliteit in de voorhoede! Probeer hem zelf en bestel bij hem in de officiële webshop van illy!

illy melkopschuimer instructievideo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/5 (184 stemmen cast)
NIEUWE illy melkopschuimer | Nu € 79,-, 3.1 out of 5 based on 184 ratings

Reacties:

 1. Alex Schippers zegt:

  Erg content zijn we met deze melkopschuimer van illy. Schuimt de melk echt in no-time tot een uitstekende dikte. Prijs ligt wel boven het gemiddelde maar daar is de melkopschuimer ook naar. 6 maanden in bezit en tot op heden nog geen klachten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (3 stemmen cast)
  • hoi vraagje !
   verwarmd de illy ook gelijk de melk of moet je dat apart doen?

   ik hoor het graag,

   grtt herman

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.0/5 (3 stemmen cast)
   • Melkopschuimer Crew zegt:

    Dag Herman, Excuus voor de late reactie, je comment was er tussen door geglipt. De melk wordt tegelijkertijd opgewarmd!
    Groetjes,

    ’t melkopschuimer team

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (4 stemmen cast)
 2. Wij hebben inmiddels 3 nespresso melkschuimers versleten doordat de teflon laag snel beschadigd en de melk aankoekt. Daarna hebben we een severin gekocht, die ziet er zeer degelijk uit, maar net als andere gebruikers vinden we dat hij veel lawaai maakt en veel minder fijn dik schuim oplevert ( wij gebruiken hem corect met het speciale schuimopzet stukje, koude melk enz). Is er een andere melkopschuimer die mooi schuim maakt en niet snel beschadigd, het lijt alsof veel opschuimers een teflon laag hebben, bijv. De Illy. Graag advies, vrg Herman

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.5/5 (2 stemmen cast)
  • Melkopschuimer Crew zegt:

   Beste Herman, dank voor je reactie. Toch zijn de meest luxe melkopschuimers voorzien van een teflon laag. Deze laag moet er juist voor zorgen dat de melk niet gaat aankoeken. Op welke wijze maken jullie de melkopschuimer doorgaans schoon? Er moet toch een reden zijn dat de teflon er afgaat. We denken graag met u mee. We horen het graag van u,

   Vriendelijke groet,
   ’t Melkopschuimer team

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)
 3. Hallo Herman, ik zelf zet hem even in warm water na gebruik en dan heb ik speciaal doekje wat ik alleen hier voor gebruik, daar maak ik bodem mee schoon.
  Als wij melk en/of schuim eruit halen gebruiken wij pannelikkerselikker(bij Blokker) voor paar euro.)
  want als je met lepels en/of scherpe voorwerpen, erin gaat maak je krassen van binnkant
  wat na een tijdje gaat ankoeken en/of roesten
  Want de klachten die jij noemt heben wij geen last van. Hoop dat je er wat aan he, en je weer kan genieten van je melkopscuimer
  genieten van je melkopschuimer

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 stem cast)
 4. Ik gebruik volle melk en volg de instructies op de video. Toch is alleen het bovenste gedeelte van de opgeschuimde warme melk de mooie dikte en is het onder in de kan gewoon dunne melk. Als ik het uitschenk komt deze dunne melk dus a eerste naar boven.
  Werkt mijn apparaat wel goed?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)
  • Hallo Dorien,

   Je vraag is bijna een jaar oud, maar ik heb mogelijk een antwoord voor je. Nadat het melkopschuimen klaar is, moet je gelijk de opschuimer ronddraaien. En daar bedoel ik mee dat je het walst als wijn in een glas. Een paar flink draaien en je schuim mengt mooi met de melk die onderin zit. Eerst de koffie klaarmaken en dan pas de melk opschuimen. Je moet het niet opschuimen en bijv. een minuut laten staan.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (2 stemmen cast)
 5. Met moederdag illy melkschuimer cadeau gekregen maar ondanks zorgvuldige behandeling is het plastic onderdeel afgebroken. Valt dit onder garantie? Is het mogelijk om dit onderdeel los te bestellen aangezien ik gelezen heb dat dit vaker bij mensen gebeurd?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 stemmen cast)
 6. Ik ben op zoek naar de melkchuimer die mooi dik romig schuim (micro foam) kan maken. Op youtube heb ik een aantal schuimers gezien die bijna hard schuim maken, dat is iets wat ik niet voor ogen heb. Om niet zelf alle schuimers te moeten proberen, heeft iemand een suggestie?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)
 7. Waar kan ik het afgebroken wit plastic onderdeel kopen wat is afgebroken van het ijzeren staafje?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)
  • Melkopschuimer Crew zegt:

   Dag MO, kijk eens op http://www.coffeeparts.nl! Een partij met enorm veel onderdelen voor de meest uiteenlopende koffie apparaten! Zo ook melkopschuimers

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)
 8. Kan de melkopschuimer ook amandelmelk opschuimen?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)
 9. Wow, zojuist gebruik gemaakt van de actiecode en de illy melkopschuimer is al onderweg, kunnen niet wachten om van dit apparaat gebruik te maken en helemaal voor die prijs!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)
 10. We hebben hem ongeveer 6 maanden en hij gaf prima schuim, geen klachten.
  Helaas besloot ie van de week dat het genoeg was geweest en stopte ermee. Natuurlijk kunnen we de bon niet meer vinden dus helaas!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)
 11. Ook ik ben op zoek naar een goede melk op schuimer, zelf heb ik er thuis een van Nespresso, prima, maar ik wil er eentje meenemen naar Benidorm, want zij verkopen daar geen melk op schuimers, dus een lichtgewicht.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 stemmen cast)