illy espresso glazen & illy koffie glazen

Dat illy naast geweldige porseleinen koffiekopjes kan maken weten niet veel mensen. Het drinken uit een glazen espresso kopje geeft een heel andere dimensie aan je koffiebeleving. illy heeft verschillende glazen koffieglazen in haar assortiment. Zo zijn er speciale freddo, elegante latte macchiato, robuuste maroccino en speciale illy espresso glaasjes voor de Iperespresso apparaten van illy. Het zal nog een tijdje duren voor het drinken van koffie uit mooie glazen algemeen gedachtegoed is. Misschien geeft dat juist wel die extra charme aan de illy koffieglazen. Houd het actuele aanbod koffieglazen in de gaten want zodra er nieuwe illy glazen uit zijn zullen ze hieronder getoond worden. Alle espresso glaasjes zijn in de officiële website van illy te bestellen. Lekker snel & veilig!

6 illy freddo glazen

illy Freddo glazen
De 6 Freddo glazen gemaakt door Matteo Thun zijn heerlijke glazen om ijskoffie in te serveren. Of wat te denken van originele koffiecocktails. De freddo glazen geven je de mogelijkheid om het allemaal wat bijzonderder te presenteren. De 6 glazen zijn allemaal voorzien van het illy logo. Deze is op elk glas gezandstraald. Je kunt zelf kiezen of je voor de 150cc of het iets grotere 250cc formaat gaat. Bestel de illy koffie glazen in de illy webshop.
Prijs vanaf:
  € 28,50,-
Verzendkosten: € 1,95

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (4 stemmen cast)

illy Iperespresso espresso glazen kopjes

illy iperespresso glazen
Unieke glazen illy Iperespresso espresso kopjes voor een memorabele koffiebeleving. De kopjes ontworpen door Matteo Thun zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het drinkt net weer even anders dan uit de meest bekende illy espresso kopjes. Het drinkt eleganter. De illy espresso glazen zijn van kristal en zijn erg helder. Het spreekt voor zich dat het type kopjes of glas enorm bijdraagt aan je persoonlijk koffiebeleving. Elke keer weer. Deze illy espresso glazen zijn leverbaar in een giftbox met 2 glazen kop & schotel of een giftbox met 6 varianten erin.
Prijs vanaf:
  € 40,50,-
Verzendkosten: € 1,95

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (5 stemmen cast)

illy Marcocchino | 4 glazen

illy marcocchino glazen
Vier prachtige kristallen illy marocchino glaasjes. Speciaal ontworpen door Matteo Thun. Een keertje niet die standaard cups maar een leuk en origineel alternatief om een espresso te nuttigen. Uiteraard kun je deze illy marocchino glazen ook voor tal van andere doeleinde gebruiken! De 4 glazen hebben allemaal het logo van illy op het kristal gezandstraald. De glazen worden in een gedecoreerde giftbox. Precies zoals je van illy gewend bent!
Prijs vanaf:
  € 21,40,-
Verzendkosten: € 1,95

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 stemmen cast)

illy latte macchiato glazen – 2 stuks

illy latte macchiato glazen
Prachtige illy latte macchiato glazen! Speciaal om je latte macchiato stijlvol te presenteren. Of om lekker zelf op te drinken natuurlijk! Het illy logo is op de latte macchiato glazen gezandstraalt. De glazen zijn bestendig tegen warmte en het is totaal geen probleem om de glazen in de vaatwasser te doen.
Prijs vanaf:
  € 16,99,-
Verzendkosten: € 1,95

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/5 (12 stemmen cast)