illy koffiebonen bestellen

illy koffiebonen draaien in de top mee van bekende koffiebonen van dit moment. Niet gek gezien de kwaliteit van de Arabica bonen uit meerdere landen zoals Ethiopië, Brazilië, Colombia, Costa Rica & India. De illy koffiebonen zijn verkrijgbaar in een normale en donkere branding variant. Daarnaast is er tevens een mogelijkheid om cafeïnevrije illy koffiebonen te bestellen. Alle illy bonen zijn te bestellen in de officiële webshop van illy. Bestel ze daar kinderlijk eenvoudig en geniet snel van de heerlijk koffiebeleving mede mogelijk gemaakt door de heerlijke melange & aroma's van de illy koffiebonen.

illy koffiebonen – cafeïnevrij

illy koffiebonen - cafeïnevrij bonen
De illy koffiebonen cafeïnevrij hebben precies dezelfde smaak als de normale branding, maar dan cafeïnevrij. illy geeft zelf aan op haar website dat het cafeïnegehalte minder dan 0,05% is. Dit is de helft van wat de wet officieel voorschrijft voor cafeïnevrij koffie. Net als de normale- en donkere branding kun je deze illy koffiebonen per 6 blikken a 250 gram in de illy webshop bestellen.
Prijs 6 blikken:
  € 59,94
Verzendkosten: € 2,95

Bestel in illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 stemmen cast)

illy koffiebonen – donkere branding

illy koffiebonen - donkere branding
De illy koffiebonen donkere branding zijn gewaagd en van een sterke karaktervolle smaak. Een smaak die stuurt in de richting van cacao-aroma. Ook deze illy koffiebonen zijn in de illy webshop te bestellen. Minimale afname zijn 6 blikken a 250 gram.
Prijs 6 blikken:
  € 59,94
Verzendkosten: € 2,95

Bestel in illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 stem cast)

illy koffiebonen – normale branding

illy koffiebonen - normale branding
De bekendste en meest verkochte koffieboon van illy. De normale branding van illy is erg subtiel van smaak en heeft tevens veel krachtig en een zekere mildheid in zich. Ben je nog niet bekend met deze smaak? Probeer deze illy koffiebonen met normale branding dan zeker eens uit! Ben je van de meer krachtigere smaken? Probeer dan de illy koffiebonen met donkere branding. De koffie is in de illy webshop te bestellen per 6 blikken. Dan kun je weer even vooruit!
Prijs 6 blikken:
  € 59,94
Verzendkosten: € 2,95

Bestel in illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (5 stemmen cast)