illy koffie

illy koffie kenmerkt zich door zachte, geurige, ronde, lichtzure en speciale chocoladeachtige smaak. illy koffie is een zeer bekende speler in de wereld van koffie en dat is niet voor niets. 9 soorten zuivere Arabica koffiebonen zijn verantwoordelijk voor de karakteristieke smaak van illy koffie. De boon is afkomstig uit Ethiopië en groei daar op 1000 meter hoogte of hoger. illy koffie wordt wereldwijd gedronken en is in Nederlandse straatbeeld niet meer weg te denken. De illy koffiecreaties die je vaak op terrasjes & restaurants drinkt kun je heel eenvoudig in de illy webshop bestellen. Zo kun je dus ook thuis genieten van die heerlijke aroma’s van illy.

illy koffie - bonen
illy koffiebonen illy gemalen koffie Iperespresso cups E.S.E. Servings

 

Soorten illy koffie

Afhankelijk van je type koffiemachine of smaakvoorkeur kun je kiezen uit verschillende soorten illy koffie. Zo hebben de machines met het Iperespresso-systeem weer andere cups nodig dan machine die het E.S.E systeem gebruiken.

  • De illy Iperespresso capsules zijn speciale geschikt voor de apparaten die het Iperespresso-systeem gebruiken. Dit nieuwe en speciaal door illy ontworpen systeem zorgt ervoor dat zelf wanneer je zelden of nooit illy koffie zet een ultiem goede cremélaag kan fabriceren! Echt waar!
  • E.S.E servings zijn verpakt in portieverpakkingen en hebben de afgemeten hoeveel illy koffie die je nodig hebt. De machines met E.S.E. servings of pads zijn al sinds jaar en dag onderdeel van het aanbod illy espresso apparaten.
  • illy koffiebonen zijn ook los in blikvorm te bestellen. Bewerk de bonen zelf in je koffiemolen en zet die heerlijke koffie met karakteristieke illy koffie smaak.
  • illy gemalen koffie is de best verkochte koffie soort van illy. Het bereidingsproces is al zorgvuldig gedaan. Het is slim om deze na opening in de koelkast te bewaren. De versheid wordt dan langer behouden.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 stem cast)
illy koffie, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Deel jouw ervaringen & vragen

*