Hervulbare nespresso cups

Hervulbare nespresso cups

Nespresso cups zijn niet goedkoop. Sterker nog, de apparaten worden steeds goedkoper en ben je een beetje koffiedrinker dan ben je al snel zo’n € 90,- in 3 maanden kwijt. Coffee Duck speelt hier handig op in met de nieuwe hervulbare nespresso cups.  De cups zijn 100% compatible met de Nespresso apparaten en kosten een fractie ten opzichte van de gevulde nespresso cups.

Het werkt enorm simpel. Je doet je favoriete koffie in de hervulbare nespresso cups en plaats deze vervolgens in het Nespresso apparaat. Net zoals je gewend bent met de originele nespresso cups. De hervulbare espresso cups zijn nog eens geschikt voor losse thee en diverse chocoladepoeders. Net zoals je gewend bent met de originele cups krijg je met deze hervulbare cups en perfecte schuimkraag. De hervulbare nespresso cups is vaatwasmachine bestendig. Daarnaast is het natuurlijk heel goed voor ’t milieu.

Prijs per 4:
  €14,95
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Coffee Duck

Hervulbare nespresso cups vullen

Belangrijk om te weten is dat de hervulbare cups geschikt is voor alle apparaten na oktober 2010. Voorwaarde bij het vullen van de cups is de kwaliteit van de koffie. Zorg ervoor dat de koffie een constante fijne maling heeft. Dit betekent dat alle korrels dezelfde grootte hebben. Dit is bij de meeste koffiesoorten ’t geval maar houd er rekening mee. Daarnaast moet de koffie op de espresso wijze zijn gebrand. Dit om de volle smaak te kunnen realiseren. De hervulbare nespresso cups vullen is kinderlijk eenvoudig. Zorg ervoor dat je de koffie stevig in het cupje aandrukt. Een ander voordeel van deze hervulbare koffie cups is dat je verschillende soorten koffie kunt afwisselen. Kun je natuurlijk ook met de verschillende blends van Nespresso, maar je bent toch gebonden aan de keuze die Nespresso je voorschotelt. Met deze cups van CoffeeDuck is dat verleden tijd. Enjoy!

Instructie video voor hervulbare nespresso cups

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.2/5 (16 stemmen cast)
Hervulbare nespresso cups, 3.2 out of 5 based on 16 ratings

Reacties:

 1. handig voor eigen koffie uit nespresso apparaten.
  Er gaat wel minder koffie in deze cups dan in een nespresso cup zit.
  Een nespresso cup opengesneden en de inhoud geprobeerd over te hevelen in de hervulbare. Ook na aanduwen bleef er koffie over.
  Desalniettemin, erg handig.

 2. Tja, er wordt aangeraden koffie met een constante maling in de cups te doen,…maar losse thee,..dat zijn verschillende maten lossen blaadjes.
  Hoe zit dat?
  En ik was in de veronderstelling dat het om metalen cups ging. Maar ze zijn plastic. :-(.

  Iemand advies?
  Alvast bedankt.
  Grt. Claudia

 3. Sophie adam zegt:

  Passen deze voor de Dolce gusto krups?

Deel jouw ervaringen & vragen

*