illy espressoapparaat

Je bent aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een illy espressoapparaat. Er zijn momenteel verschillende soorten illy espressoapparaten op de markt, en ieder met verschillende systemen en dus bereidingswijze van die heerlijke kop koffie. Zo gebruikt het illy espressoapparaat met het Iperespresso systeem alleen de speciale Iperespresso cups. De precies afgemeten hoeveel koffie is precies genoeg voor een heerlijke kop koffie. Deze machines zijn voorzien van de seriecode Y.

Ben je meer van de gemalen koffie dan zijn de illy espressoapparaten van de X1 ground geschikt. Gebruik de handige pistons en zet met je eigen gemalen koffie de lekkerste koffiecreaties. De alom bekende E.S.E servings, oftewel de koffiepads, van illy zijn te gebruiken in de X1 Trio varianten van de machines. Zoveel mensen zoveel wensen dus. Er zit vast een illy espressoapparaat bij welke aansluit bij uw wensen. De machines zijn te bestellen in vele webshops We adviseren om de machines te bestellen in de officiële illy webshop. Snelle levering en wat is er nou fijner dan je illy espressoapparaat bij illy zelf te kopen!

illy Y1 Iperespresso espresso apparaat

illy Y1 Iperespresso
Zeer fraai en elegant. Dat zijn toch wel de kenmerken van de illy Y1 Iperespresso. Een prachtige machine in het assortiment van illy. De illy Y1 Iperespresso is geschikt voor het iperespresso systeem en is voorzien van een stevige behuizing van aluminium. De glazen plaat van de illy Y1 Iperespresso zorgt ervoor dat de kopjes goed verwarmd worden. Bepaald helemaal zelf de sterkte met de handmatig stopknop. De een houdt immers van een wat sterkere kop koffie dan de ander. Elke grootte kopje pas in de illy Y1 Iperespresso. Dit komt door de verstelbare lekbak. Zelfs voor een grote beker is de illy Y1 iperespresso niet bang! De lege capsules worden direct afgevoerd in het daarvoor bestemde reservoir.
Prijs:
  € 159,-
Verzendkosten: gratis

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 stemmen cast)

illy Francis Francis X8 Iperespresso

illy X8 Francis Francis Iperespresso
De illy francis francis X8 iperespresso is speciaal ontworpen voor het illy Iperespresso systeem. Een enorm ingewikkelde naam, maar de bereiding is bijzonder eenvoudig. Je doet de klep omhoog en plaatst de iperespresso capsule in de illy Francis Francis X8 Iperespresso. En klaar ben je!
Nadat je heerlijke cappuccino of espresso klaar is wordt de lege capsule in een apart reservoir achterin het apparaat opgevangen. Na een aantal kopjes koffie kun je deze zelf legen. Schoonmaken is verleden tijd aangezien er geen contact is tussen de koffie en het apparaat. Geen mogelijkheid dus om het apparaat te bevuilen. Daardoor hoef je de illy francis francis x8 iperespresso vrijwel niet schoon te maken.
Naast het LED signalen scherm heeft de illy X8 Iperespresso ook een automatische stop en een stoompijpje. Ook de in hoogte verstelbare lekbak is een ware uitkomst. Daardoor past elk kopje perfect in het apparaat. De illy francis francis X8 iperespresso is verkrijgbaar in de kleuren rood & zwart.
Prijs:
  € 249,-
Verzendkosten: gratis

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (6 stemmen cast)

illy X7 Iperespresso

illy X7 Iperespresso
De illy x7 iperespresso is een zeer memorabel espresso apparaat. En vooral een zeer aantrekkelijk geprijsd! De illy X7 Iperespresso werkt  met het iperespresso-systeem. Door deze nieuwe en speciale bereiding produceer je een super aromatische kop koffie. Uiteraard inclusief een perfecte kwaliteit cremelaag!Schoonmaken hoef je de illy X7 Iperespresso nauwelijk. Reden is dat er geen contact is tussen de koffie en het apparaat. Wil je een cappuccino of latte macchiatto maken? Gebruik dan de stoompijp die standaard bij de X7 Iperespresso zit. De automatische stop & go knop, zorgt ervoor dat je je kop koffie eenvoudig met maar  1 druk op de knop kan produceren. De illy X7 Iperespresso is tevens voorzien van een heldere display met licht & geluidsindicatoren. De illy X7 iperespresso is verkrijgbaar in de kleuren wit, rood & zwart.

Prijs:
  € 199,-
Verzendkosten: gratis

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (6 stemmen cast)

illy x1 trio – voor E.S.E servings

illy x1 trio
Dit espresso appraat van illy, de illy x1 trio is te gebruiken met de speciale illy E.S.E. servings. Deze servings, ook wel bekend als de geraffineerde illy koffiepads, hebben de exacte dosering voor 1 kop koffie. De twijfel die er altijd bestaat of je wel de juiste hoeveelheid pakt is vanaf nu dus verleden tijd. Gemak dient de mens! De illy x1 trio heeft 3 standen waarbij je zelf bepaald of je een ristretto, espresso of lungo maakt. Het duurt ongeveer 30 seconde voor deze illy x1 trio die heerlijke kop koffie voor je zet!  De illy X1 trio is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Over smaak niet te twisten. Kies de illy x1 trio die bij jouw keuken smaak past.
Prijs:
  € 635,-
Verzendkosten: gratis

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/5 (5 stemmen cast)

illy X1 Iperespresso

illy X1 Iperespresso
Een waar prachtapparaat. De illy x1 iperespresso is te gebruiken middels het nieuwe iperespresso-systeem. De bereiding van de koffie gebeurd in de capsule zelf. Gevolg hiervan is een heerlijke aromatische kop koffie. Inclusief super cremelaag!
Een voordeel van de X1 iperespresso is dat je hem vrijwel niet hoeft schoon te maken.Er is geen direct contact tussen de koffie en het illy espresso apparaat. Het enige wat je eventueel schoon moet maken is het stoompijpje op het apparaat. Deze is goed te gebruiken voor het bereiden van een heerlijke cappuccino of latte macchiato.
Je kunt letterlijke met 1 druk op de knop een kopje koffie zetten. De illy X1 Iperespresso is namelijk voorzien van een automatische stop, waardoor je na het drukken er niet meer naar om hoeft te kijken. De illy X1 iperespresso is verkrijgbaar in onderstaande kleuren.
Prijs:
  € 499,-
Verzendkosten: gratis

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 stemmen cast)

illy X1 ground [gemalen koffie]

illy x1 ground
Dit prachtige illy espresso apparaat x1 ground is speciaal geschikt voor gemalen koffie. De dosering bepaal je helemaal zelf. Zo kun je door middel van de stamper zelf bepalen wat de sterkte van je koffie zal worden. De illy X1 ground is een echte eye-catcher in iedere keuken. De apparaten van illy zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit. Zo ook de illy X1 ground. Precies zoals je van illy mag verwachten natuurlijk! De illy x1 ground  is verkrijgbaar in vele kleuren.
Prijs:
  € 635,-
Verzendkosten: gratis

Bestel in de illy webshop

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.3/5 (3 stemmen cast)