Dolce Gusto cups

dolce gusto cupsKoffie drinken uit de Nescafé Dolce Gusto is een waar genot. En de speciale Dolce Gusto cups zijn eenvoudig op internet te bestellen. Ben je op zoek naar een klassieke koffie, een heerlijke Lungo of misschien zelfs een ijskoffie of een kop thee? Voor alle smaken is er een ruime keus uit de Dolce Gusto cups. Al deze smaken zijn geschikt voor alle verschillende Dolce Gusto apparaten.

Ultiem koffiegenot

De Dolce Gusto cups zijn in de eerste plaats natuurlijk ontwikkeld voor het ultieme koffiegenot. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke koffie voor in de ochtend, een Lungo, Espresso of een koffie met melk, het uitgebreide koffie-assortiment van Dolce Gusto cups biedt al deze mogelijkheden.

Verrassende smaken Dolce Gusto cups

Maar behalve gewone koffie, is er in het assortiment Dolce Gusto cups ook de keuze voor verrassende smaken. Heb je een keer geen trek in koffie? Ga dan bijvoorbeeld eens voor een heerlijke Marokkaanse thee of maak de keuze voor een Oosterse thee met melk. Ook deze speciale theecups zijn geschikt voor alle Dolce Gusto apparaten.

IJskoude verrassingen

Behalve warme dranken, bieden de Dolce Gusto cups ook heerlijke verfrissende dranken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke ijsthee, of ijscappucino. Het enige dat je hoeft te doen is de hendel van je Dolce Gusto apparaat de andere kant op te zetten en je krijgt een heerlijke verfrissende drank.

Verwen jezelf met Dolce Gusto cups

Tot slot zijn er ook Dolce Gusto cups op de markt om jezelf eens heerlijk mee te verwennen. Verander voor het ultieme momentje voor jezelf je Dolce Gusto apparaat in een apparaat dat een heerlijke warme chocolademelk of chococino schenkt. Ook dit is mogelijk met de cups van Dolce Gusto! De cups zijn eenvoudig te bestellen via bovenstaande gerenommeerde webshops! Je hebt ze razendsnel in huis en staat dus niet onnodig met 4 doosjes bij de supermarkt kassa te klooien. Wat zijn jouw ervaringen met deze Dolce gusto cups? Laat ’t ons hieronder weten!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.1/5 (8 stemmen cast)
Dolce Gusto cups, 4.1 out of 5 based on 8 ratings

Reacties:

  1. l. ulendorp zegt:

    mijn vraag is ik heb een nescafe dolce gusto type kp 2002 apparaat kan ik ook de nespresso cups in dit apparaat doen of alleen de dolce gusto cups

    vriendelijke groet loes

Deel jouw ervaringen & vragen

*