Cafetiere kopen

Een cafetiere wordt veel gebruikt in Italie. De cafetiere een flinke opmars in Nederland & Belgie. Ook de percolator, een vergelijkbaar apparaat, doet mee in de opmars! Het is een authentieke, simpele en zeer effectieve manier van een heerlijke kop koffie zetten.
De term cafetiere wordt nog wel eens door elkaar gehaald voor twee verschillende technieken van het bereiden van een heerlijke bak koffie. Vandaar onderaan deze pagina een kleine uitleg over de werking van een cafetiere & een percolator. Zie hier een selectie van goede cafetieres & percolators. Want het maakt natuurlijk niet uit of je de apparaten hieronder cafetiere of percolator noemt! Vergeet ook de melkopschuimer niet, want ook dit draagt bij aan die heerlijk kop koffie.
Het is de bedoeling dat er koffie in de cafetiere gaat om er vervolgens heet water, mag eerst gekookt zijn, in te doen. Logisch natuurlijk. Vervolgens duw je de ingebouwde filter naar beneden. De koffieprut blijft netjes onderin zitten en de koffie komt door de filter heen. Je snapt het. Zo houd je eenvoudig een heerlijk bak koffie over! Het is een eenvoudige maar zeer effectieve wijze van koffiezetten. Zorg er wel voor dat je goede koffie in de cafetiere doet, want dit zijn natuurlijk ook factoren voor die heerlijke kop koffie. Voor goede koffie raden we je de illy koffiebonen aan. Te bestellen in de illy webshop. Kijk overigens voor een enorm & compleet cafetiere overzicht in de webshop van voor-thuis.nl!

Bodum Brazil Cafetière – 0.35 liter – Geel

Bodum Brazil Cafetière - 0.35 liter- geel
Er handig apparaat, deze gele Bodum Brazil Cafetière en goed voor 0.35 liter aan koffie. Je zet daar 3 heerlijke koppen koffie mee. De koffie wordt in de Bodum Brazil Cafetière naar beneden gedrukte. Wat rest is een heerlijke kop koffie die ook nog eens heel erg snel is gezet. Deze cafetiere wordt geleverd in een leuke geschenkverpakking! Ook al is het voor jezelf, toch leuk om een cadeautje opgestuurd te krijgen!
Prijs:
  €26,90-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 stemmen cast)

Bodum Brazil Cafetière – 0.35 liter – Paars

Bodum Brazil Cafetière - 0.35 liter
De paarse Bodum Brazil Cafetière is goed voor 0.35 liter aan koffie. Betekent in de praktijk zo’n 3 kopjes koffie per keer dat je hem gebruikt. Een handig en kleine cafetiere die qua prijs-kwaliteit erg goed zit! Bodum Brazil Cafetière is er ook in een gele variant.
Prijs:
  €49,90-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (4 stemmen cast)

BODUM cafetiere Chambord – 1 liter

BODUM Chambord  - 1 liter
Maak op eigen houtje heerlijke koffie met deze Chambord cafetiere van Bodum. Het apparaat drukt de gemalen koffie naar de bodem, waarna je kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Leuk is de geschenkverpakking waar in de Bodum Chambord cafetiere wordt geleverd. Leuk om te krijgen, leuk om cadeau te doen. Bepaal het allemaal zelf 🙂
Prijs:
  €49,90-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.2/5 (5 stemmen cast)

Bodum cafetiere Columbia – 3 kops

BODUM Columbia Cafetiere - 1 liter
Een luxe uitgevoerde dubbelwandige cafetiere van Bodum. Het kleine broertje van de grotere 1 liter variant. Deze BODUM Columbia Cafetiere is goed voor 0,35 liter aan koffie. Dit betekent zo’n 3 kopjes per keer. Deze koffiemaker is een mooi vormgegeven object in elke keuken. Een prima aanvulling op uw aanrecht zouden wij zeggen. De Bodum cafetiere Columbia is ook nog eens vaatwasmachinebestendig.

Prijs:
  €59,90-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (3 stemmen cast)

BODUM Columbia Cafetiere – 1 liter

BODUM Columbia Cafetiere - 1 liter
Een luxe uitgevoerde cafetiere van Bodum. Deze BODUM Columbia Cafetiere is goed voor 1 liter aan koffie. De koffiemaker is dubbelwandig en strak vormgegeven wat het natuurlijk goed doet in de keuken. Je hoeft hem niet weg te stoppen in een keukenkastje. De BODUM Columbia Cafetiere is vaatwasmachine bestendig en dus gemakkelijk schoon te maken.
Prijs:
  €89,90-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (3 stemmen cast)

Bodum Cafetière Crema – 1 Liter

Bodum Crema Cafetière 1 L
Een super handig apparaatje, deze Bodum Crema Cafetière. Deze cafetiere is goed voor 1 liter aan koffie. Dat betekent goed voor 8 koppen koffie. Laat die visite maar komen dus! De Bodum Crema Cafetière is een stijlvolle uitvoering en past dus prima in uw keuken! Opbergen hoeft niet. Om de woorden eye-catcher te gebruiken is wellicht wat overdreven maar de Bodum Crema Cafetière is zeker een aanvulling voor welke keuken.
Prijs:
  €34,90-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/5 (5 stemmen cast)

BODUM cafetiere – Brazil

BODUM cafetiere - Brazil
Met deze gele cafetiere vBODUM Brazil zet je genoeg koffievoor 8 personen. De cafetiere wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Dus leuk om te krijgen maar ook zeker om cadeau te doen.
Prijs:
  €39,95-
Verzendkosten: gratis

Bestel bij Fonq.nl

[Lees meer…]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (5 stemmen cast)