Handpresso Wild Hybride

handpresso wild hybrideDe zomer komt eraan, de meeste vakanties zijn geboekt of staan in de planning, de hangmat is uit de kast gehaald, de tuinmeubelen afgestoft en er zijn weer talloze leuke buitenactiviteiten te doen en te verzinnen. Zodra het mooie weer zich aandient, trekken Nederlanders er massaal op uit om lekker buiten te zijn. En of je nu met de auto naar Italië rijdt of het houdt bij dagjes uit in ons eigen kikkerlandje, ontspannen met een lekkere versnapering hoort er zeker bij.

Handpresso komt met een slim ontwerp, dat volledig inspeelt op de behoefte van een versgezet kopje koffie wanneer je maar wilt. In een handomdraai maak je een overheerlijke espresso met de Handpresso Wild Hybride. Deze draagbare innovatie is compact en zeer eenvoudig te bedienen. De Handpresso werkt zonder stroom en heeft een druk van 16 bar wat zorgt voor een smaak die je verwacht uit de beste espressomachines.

Handpresso Wild Hybride – Koffie voor onderweg

De speciaal ontworpen Pods staan voor Easy Serving Espresso, met deze Pods krijg je een overheerlijke espresso mét schuimlaag en dat allemaal zonder geknoei! De melange is opgebouwd uit arabica koffiebonen uit Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Uganda en Indonesië.

Letterlijk in een handomdraai een overheerlijke espresso met de handpresso wild hybride, waar en wanneer je maar wilt. Het enige wat er voor een kopje nodig is; heet water en een E.S.E. Espresso Pod of gemalen koffie.

  • Afmetingen: L 22 x B 10 x D 7 cm
  • Druk: 16 Bar
  • Waterreservoir: 50 milliliter
  • Gewicht: 476 gram
  • Geschikt voor: Losse, gemalen koffie en E.S.E. pads

Koffie to go krijgt een nieuwe betekenis. Eerder op staan om je thermoskan te vullen of in de rij staan bij de koffiebar is passé. Verse koffie is het helemaal, ervaar de luxe en maak met Handpresso een kopje koffie, wanneer jij daar zin in hebt. Een fantastisch compact design voor onderweg, om altijd bij de hand te hebben. Er is altijd wel een goed moment voor een heerlijk kopje koffie.

De Handpresso wild hybride producten zijn te bestellen op www.fonq.nl, bekijk ook de videoreview. Prijs vanaf € 99,95.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (3 stemmen cast)
Handpresso Wild Hybride, 4.3 out of 5 based on 3 ratings

Reacties:

  1. Wat een uitkomst! ga ik zeker halen voor mijn vakantie naar Italie!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 stem cast)

Deel jouw ervaringen & vragen

*