Drie ideale ‘koffie-drink-plekken’ bij je thuis

blog-koffie-drink-plekkenJe wordt wakker, staat op en gaat op zoek naar je krantje of pakt je tablet erbij om de actuele headlines te bekijken. En wat is er nu heerlijker dan een vers gezet kopje koffie terwijl je het ochtendnieuws leest? Niet veel! Maar wat zijn de 3 beste plekken in en rondom huis voor dit kleine ochtendritueel?

De tuin
Het nuttigen van je eerste kop koffie van de dag op deze plek vereist wat medewerking van het weer. Maar op lenteachtige en zomerse dagen is het heerlijk om onder je zonnescherm of parasol een lekkere kop koffie te drinken. Je stapt uit bed, pakt je krant of tablet erbij terwijl het koffiezetapparaat aanstaat en je gaat vervolgens in je tuin zitten. Ideaal!

De keuken
Is het wat koud of regenachtig? Geen probleem. Ga gewoon in je keuken zitten! Je hebt je koffiezetapparaat waarschijnlijk dichtbij staan en je kunt er meteen wat te eten bijpakken. Het tweede en misschien ook derde kopje koffie zijn binnen handbereik!

De woonkamer
Tenslotte plek nummer 3: simpelweg in je woonkamer. De woonkamer is prima geschikt om een eigen koffiehoek te creëren! Zet wat meubels bij elkaar, zoals een bijzettafeltje, een luie stoel en een poef om je voeten op te leggen. Je bent nu klaar om je eerste kop koffie van de dag te nuttigen!

Aan welke van deze drie plekken geef jij de voorkeur? Of heb je een andere plek in huis waar je altijd van je koffie geniet?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 stem cast)
Drie ideale ‘koffie-drink-plekken’ bij je thuis, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Deel jouw ervaringen & vragen

*